Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Városi ajándék az otthon lakóinak

Az idén is folytatta évtizedes hagyományát az önkormányzat, Borkai Zsolt polgármester ezúttal is rengeteg ajándékkal érkezett a gyermekotthon kis lakóihoz…

 

„Ha jól számolom, az idén már tizedik alkalommal jöttem el, hogy a város nevében egy kicsit szebbé tegyem az otthonban élő gyermekek karácsonyát.” – fogalmazott a polgármester, aki köszönetet mondott az intézményben dolgozók áldozatos munkájáért, akik nap mint nap azért tevékenykednek, hogy boldoggá tegyék a gyerekek életét. „Az idén elsősorban sportos játékokat hoztunk, így a fiatalok nem csak kikapcsolódni, de mozogni is tudnak. Természetesen a társasjátékok is megtalálhatók az ajándékok között.”

 

A hagyomány kezdetén egyébként az Anya - Csecsemő és Gyermekotthont fenntartóként látogatták az önkormányzat képviselői. A Bagolyvár Gyermekotthon ma már nem az önkormányzathoz tartozik, de a hagyomány folytatódott. Ahogy dr. Somogyi Tivadar alpolgármester fogalmazott, ezzel a gesztussal igyekeznek kifejezni, hogy ezek a gyermekek is fontos tagjai a társadalomnak, szükség van rájuk, nem felejtjük el őket.

 

Az otthon kis lakói karácsonyi műsorral és sok mosollyal köszönték meg a figyelmességet.