Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Versenykiírások fiataloknak

A Sajó Károly Kárpát-Medencei Környezetvédelmi Csapatverseny és a „Ki minek mestere?” II. Országos pályaorientációs verseny versenykiírása…

A Sajó Károly Kárpát-Medencei Környezetvédelmi Csapatverseny tehetséggondozó program célja a környezet-, természet- és egészségvédelem, környezeti nevelés határok nélküli érvényesülése, a hazai és határon túli szakmai szervezetek közötti együttműködés fejlesztése, hálózatépítés, valamint a magyar identitás megerősítése, a magyar nyelv ápolása, megőrzése.

 

A verseny célcsoportja, a résztvevők köre:

13-14 éves, 7-8. évfolyamos diákok a Kárpát-medence valamennyi magyar tanítási nyelvű iskolájából. Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Ausztria.

„Ki minek mestere?” II. Országos pályaorientációs verseny 6-7-8. évfolyamos tanulóknak

A verseny célcsoportja:

A közoktatásban tanuló 12-13-14 éves, 6-7-8. évfolyamos diákok a Kárpát-medence valamennyi magyar tanítási nyelvű iskolájából.

 

 

A verseny célja különböző szakmák és életpályák megismertetése, megkedveltetése. A szakmaválasztásra való képesség kifejlesztése.



A versenykiírások innen letölthetők:

 

Csatolás: