Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Viharos szél nehezítheti a közlekedést

Parkolásnál körültekintően válasszák meg várakozóhelyüket, fák alatt, omladozó vakolatú és állványozott épület közelében nem célszeru ma napközben parkolni.

Vízcsőtörtés miatt félpályás lezárás van a Kiss János út – Liszt Ferenc utca csomópontban, a bontás miatt ma (02. 01-től) üzemkezdettől a 11 és 16-os járatok a Kis János utca helyett a Tarcsay Vilmos utca felé közlekednek, a Kiss János úti buszmegállót a  Tarcsay útra helyezik át.

Vízcsőtörés miatt félpályás útszukület lassítja a forgalmat a Zrínyi utcában a buszpályaudvarnál az Eszperantó út felé vezető irányban.

Tisztítják a csatornavezetéket az Ipar úton a Fehérvári úti jelzőlámpás körforgalomnál, a belső sávot lezárták, melyet jelzőtáblák jeleznek. A korlátozásra hétköznap kell számítaniuk.

Forgalmirend változás történt a Kör tér – Árnyas utca – Kertalja út – Urhajós utca útvonalon, valamint a Szitásdomb utcában: a korábbi jobbkéz-szabályozás helyett elsőbbségadás kötelező szabályozás lépett életbe.

Folytatják a csatornavezeték építését a Hédervári úton a Duna és Zemplén utcák közötti szakaszon, a fél útpályát munkagépek foglalják el, a forgalmat időszakosan jelzőőrök irányítják.

Megnyitották a lakóforgalom számára a Szarvas utcát. A tavasszal kezdődő gázvezeték-cserét követő útépítésig ideiglenes burkolaton lehet közlekedni, a 13-as buszjáratok továbbra is terelőúton, a Töltésszer út felé közlekednek. – jelentette az Útkezelő Szervezet.