Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

„Álom az államban” gyermekrajzpályázat

A Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesület (a továbbiakban: KEJE) idén első alkalommal hirdet rajzpályázatot 1-8. osztályos gyermekek számára „Álom az államban” címmel.

Tovább

Útravaló Ösztöndíjprogram

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Programiroda az „Útravaló Ösztöndíjprogram” keretében a 2018/2019.  II. félévre vonatkozóan ismét meghirdette 2019. március 14.- től az „Út a Középiskolába” és az „Út az Érettségihez” alprogramok pályázati felhívását.

Tovább

Egyenlő Bánásmód Hatóság

2019. júniusi ügyfélfogadása

Tovább

Toborzás

A Büntetés-végrahajtási intézet országos toborzó programot indított. A felhívás:

Tovább

Felhívás Beszélgető Hálózatban való részvételre

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Győriek Egészségéért Közhasznú Egyesülettel együttműködésben nyugdíjas önkéntesek jelentkezését várja, akik szívesen vállalnának heti egy alkalommal beszélgetést egy magányos, idős embernél.

Tovább

JogÁsz Nap

A "Nyugat-Dunántúli JOGpontok" elnevezésű projekt keretében 2018. augusztus 24-án, JogÁsz Nap kerül megrendezésre Győrött, a Honvéd Liget területén 8 és 16 óra között.

Tovább

Pályázati eredmények

A 2018. évi civil és egyházi pályázatok eredményei. A nyertes pályázók számára fontos dokumentumok letölthetők.

Tovább

A büntetés-végrehajtás is bemutatkozik a Múzeumok Éjszakáján

A Büntetés-végrehajtási Szervezet idén először a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságán tartja meg a Múzeumok Éjszakája programsorozat keretében rendezvényét.

Tovább

JogÁsz Nap

A "Nyugat-Dunántúli JOGpontok" elnevezésű projekt keretében 2018. május 30-án JogÁsz Nap kerül megrendezésre Győrben 8 és 16 óra között.

Tovább

Dalolj, táncolj velünk

Győr Megyei Jogú Város Német Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt a „Dalolj, táncolj velünk!” – Megyei Német Nemzetiségi Ifjúsági Ének-, Tánc-, és Zenei Fesztivál 2018. május 11-én (péntek) 15 órakor kezdődő rendezvényére

Tovább