Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A Helyi Választási Iroda és Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Iroda elérhetőségei - Győr Megyei Jogú Város

Az országgyűlési képviselők és az Európai Parlament tagjainak választásán a választási irodák hatáskörébe tartozó feladatok végrehajtásának részletes szabályairól, a választási eljárásban használandó nyomtatványokról, valamint a választási eredmény országosan összesített adatai körének megállapításáról szóló 28/2013. (XI. 15.) KIM rendelet 9. § (2) bekezdés c) pont ca) és cb) alpontja, valamint 20. § (1) bekezdés k) pontja alapján a következő adatok nyilvánosságra hozataláról intézkedem:

Tovább

Tájékoztató a központi névjegyzékbe foglalt adatokra vonatkozóan 2014. január 1-jétől benyújtható kérelmekről

Tisztelt Választópolgár!

 

Ha Ön

  • magyar vagy európai uniós állampolgár, illetve menekült, bevándorolt vagy letelepedett,
  • betöltötte a 17. életévét, vagy még azt megelőzően házasságot kötött,
  • rendelkezik bejelentett magyarországi lakcímmel és
  • nincs kizárva a választójogból,

akkor Ön automatikusan felvételre került a központi névjegyzékbe....

Tovább

Győr Megyei Jogú Város Helyi Választási Iroda Vezetőjének 1/2013. (VII. 19.) számú határozata

Győr Megyei Jogú Város Helyi Választási Iroda Vezetője (a továbbiakban: HVI Vezető) a szavazókörök száma, sorszáma és területi beosztása, a szavazóhelyiségek címe - beleértve a valamennyi nemzetiség számára kijelölt szavazókört is -, valamint a települési szintű lakóhellyel rendelkező választópolgárok szavazására biztosított szavazókör kijelölése tárgyában meghozta a következő határozatot:

Tovább