image
image
image
image
image
image
image
image

JogÁsz Nap

A "Nyugat-Dunántúli JOGpontok" elnevezésű projekt keretében 2018. augusztus 24-án, JogÁsz Nap kerül megrendezésre Győrött, a Honvéd Liget területén 8 és 16 óra között.

Tovább

Egyenlő Bánásmód Hatóság

2018. augusztusi ügyfélfogadása

Tovább

Pályázati eredmények

A 2018. évi civil és egyházi pályázatok eredményei. A nyertes pályázók számára fontos dokumentumok letölthetők.

Tovább

A büntetés-végrehajtás is bemutatkozik a Múzeumok Éjszakáján

A Büntetés-végrehajtási Szervezet idén először a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságán tartja meg a Múzeumok Éjszakája programsorozat keretében rendezvényét.

Tovább

JogÁsz Nap

A "Nyugat-Dunántúli JOGpontok" elnevezésű projekt keretében 2018. május 30-án JogÁsz Nap kerül megrendezésre Győrben 8 és 16 óra között.

Tovább

Dalolj, táncolj velünk

Győr Megyei Jogú Város Német Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt a „Dalolj, táncolj velünk!” – Megyei Német Nemzetiségi Ifjúsági Ének-, Tánc-, és Zenei Fesztivál 2018. május 11-én (péntek) 15 órakor kezdődő rendezvényére

Tovább

Megemlékezés az Örmény Genocídium 103-ik évfordulóján

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2018. április 20-án tartja meg a Genocídium 103. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepség programját.

Tovább

Gyalogló Klubok időseknek

Gyalogolni mindenütt lehet és akár egyedül is, de társaságban kellemesebb, biztonságosabb.  A gyaloglás jó hangulatot, társas kapcsolatokat és erőnlétet  biztosít! Gyalogoljon velünk!

Tovább

Közlekedik a család

2018. május 12-én 09:00-15:00 óra között rendezi meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság -Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt

Tovább

Mesterecset pályázat

A Magyar Államkincstár idén negyedik alkalommal hirdeti meg Mesterecset elnevezésű országos pályázatát.

Tovább