Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Magyar - Román Nyugdíjtanácsadó Napok

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Casa Naţională de Pensii Publice Romania– a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar - Román Tanácsadó Napokat tart

Tovább

Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda

A győri iroda elérhetőségei:

Tovább

Alternatív vitarendezés: ügyfélfogadás Győrben

2015. október 16-án a Magyar Nemzeti Bank pénzügyi fogyasztóvédelmi programja keretében - a deviza- és forinthitelesek számára személyes ingyenes ügyfélfogadást tart a Bírók a Mediációért (BAM) Egyesület.

Tovább

Örmény Nemzetiségi Önkormányzat székhelyváltozása, új iroda avatása

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2015. október 9-én 19 órai kezdettel tartja meg új székhelyének – Győr, Liszt Ferenc u. 1. - avató ünnepségét.

Tovább

Törékeny erő

Hatodik fotópályázatát hirdeti meg idén a Gézengúz Alapítvány, ezúttal a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesülettel (KORE) együttműködésben, Törékeny erő címmel.

Tovább

Elszámoláshoz szükséges dokumentumok a civil pályázat nyerteseinek (utófinanszírozás esetén is)

Az ELSZÁMOLÁSHOZ SZÜKSÉGES dokumentumok a 2015. évben pályázati támogatásban részesült civil szervezetek részére az alábbiakban letölthetőek:

 

Tovább

Költségtábla

Költségtábla a módosított költségvetés benyújtásához – a civil pályázat nyerteseinek

Tovább

Pályázati eredmények

A 2015. 06. 26-i közgyűlés döntött a Győr városban működő civil szervezetek és az egyházak támogatására szolgáló pályázati keretek felosztásáról.

Tovább

A civileket támogatja az önkormányzat

25 millió forintos keretösszeggel írta ki a civil szervezeteknek szóló pályázatát a győri önkormányzat…

Tovább