Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A járműiparhoz kapcsolódó szakok népszerűsítése az Educatio Kiállításon

A korábbi évekhez hasonlóan a győri Széchenyi István Egyetem idén is részt vesz a 2015. január 22-24 között megrendezésre kerülő Educatio Nemzetközi Oktatási Kiállításon.

Tovább

Mobilitási hét 2014

A Mobilitási hét programjai szeptember 16-tól 22-ig tartanak városunkban. A programok:

Tovább

Új modell a Széchenyi István Egyetemen

A Járműipari Regionális Innovációs és Technológiai Tudáscentrum gazdasági, társadalmi szerepkörének fejlesztése a Széchenyi István Egyetem bázisán címmel indult új projekt a Széchenyi Egyetemen.

Tovább

Bagoly Mondja... 2014.

A Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskola Könyvtára 2014-ben is meghirdeti  megyei műveltségi vetélkedőjét általános iskolai felső tagozatos diákcsapatok számára.

Tovább

Szaknyelvi képzés a Széchenyi István Egyetemen

 

A Széchenyi István Egyetem a szakmai tudás megszerzése mellett kiemelten fontosnak tartja a
felsőoktatási hallgatók piacképes nyelvtudásához és nyelvi bizonyítványhoz való juttatását

A Széchenyi István Egyetem a szakmai tudás megszerzése mellett kiemelten fontosnak tartja a felsőoktatási hallgatók piacképes nyelvtudásához és nyelvi bizonyítványhoz való juttatását...

 

Tovább

Régen volt? Hol is volt?

A Raoul Wallenberg Egyesület középiskolásoknak szóló vetélkedője Győrben…

Tovább

Pótjelentkezés a Széchenyi István Egyetem képzéseire

A Széchenyi István Egyetem 2013. augusztus 12-ig,hétfőig pótjelentkezést hirdet. Ezzel kapcsolatban több városban is konzultációt tartanak...

Tovább

Bűnmegelőzési tábor

A Győr-Moson-Sopron- Megyei Rendőrfőkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 22-ik alkalommal rendezi meg ifjúsági táborát Győrújbaráton június 24-28. között. Jelentkezési lehetőség!

Tovább

Felhívás a Régen volt? Hol is volt? című országos középiskolás vetélkedőre

A Holokauszt Emlékközpont, a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola, a Raoul Wallenberg Egyesület „Régen volt? Hol is volt?”címmel országos felmenő rendszerű vetélkedőt hirdet a középfokú intézmények diákjai számára.

Tovább