image
image
image
image
image
image
image
image

Környezettudatosság a felsőoktatásban

Környezettudatos magatartás kialakítása a felsőoktatási intézményekben” címmel országos pályázatot hirdetnek egyetemistáknak, főiskolásoknak. A részletek…

Tovább

Győri Fórum találkozó

Ifjúság. A jövő az ő kezükben van. Tudnak róla? Tudják mire kell felkészülniük, vagyis mire kell számítaniuk a való világban? Mi tudjuk mindezt? Tudják, hogy milyen lehetőségeik vannak a nyitott Európában? Mit tudunk mi mindebben segíteni?

Tovább

„Nyitott kapuk” tájékoztató rendezvény a győri mesterszakokról

A győri Széchenyi István Egyetem mechatronikai és mérnöktanár mesterszakjainak képzési rendszeréről március 6-án, kedden 16 órától 18 óráig „nyitott kapuk” programon adnak tájékoztatást a két képzés vezetői…

Tovább

Győri diplomával indulnak a munkarőpiacra

A Széchenyi István Egyetem szombaton a Városi-Egyetemi Csarnokban tartott „téli” diploma átadó ünnepségén 350 frissdiplomás vehette át főiskolai, egyetemi végzettségét tanúsító oklevelét.

Tovább

Magánösztöndíjak a legjobbaknak

Ebben a félévben kiemelkedően sok, 45 hallgató adott be pályázatot. A bíráló bizottság kiválasztotta azt a 10 hallgatót akik a következő öt hónapban átvehetik a havi 25 000 Ft-os ösztöndíjat.

Tovább

Vaskakas Bábszínház

A márciusi programok...

Tovább

Gyermekek Háza

A márciusi programok...

Tovább

VII. Országos Diplomataképző Konferencia és Országos Külügyes Találkozó

A Széchenyi István Egyetem Egyetemi Hallgatói Külügyi Bizottsága szervezésében 2007. március 6-9-ig hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Diplomataképző Konferencia és Országos Külügyes Találkozó.

Tovább

Az ifjúság részvétele a közéletben

Az ifjúság részvétele a közéletben 2.0 címmel rendeztek megyei diákfórumot a városháza dísztermében. Borsi Róbert ifjúsági koordinátor elmondta, a rendezvénnyel elkezdődött a város közép- és rövidtávú ifjúsági koncepciójának kialakítása…

Tovább

Első világháborús emlékek Isonzó és Doberdó térségében

„Különböző népek első világháborús emlékei az Isonzó völgyében és a Doberdói fennsíkon” címu nemzetközi program keretében rendezett fotókiállítását dr. Németh Viktor önkormányzati képviselő, a Győri Közgyulés Oktatási, Kulturális és Sportbizottságának elnöke nyitja meg.

Tovább