image
image
image
image
image
image
image
image

JÓL TANULÓ SPORTOLÓK A GYŐRI EGYETEMEN

A Széchenyi István Egyetem jó tanulmányi eredményt elért, eredményes sportolói tevékenységet felmutató hallgatói 1977-től pályázhatnak a „jó tanuló - jó sportoló” elismerésre.

Tovább

Pótjelentkezés a Széchenyi István Egyetem képzéseire

A Széchenyi István Egyetem 2012. augusztus 10-ig, péntekig pótjelentkezést hirdet. Csak azok jelentkezhetnek, akik 2012-ben nem jelentkeztek, vagy akik a 2012. évi nyári felvételi eljárásban nem nyertek felvételt egyetlen magyarországi felsőoktatási intézménybe sem.

Tovább

NYOLC DIPLOMA ÁTADÓ ÜNNEPSÉG A GYŐRI EGYETEM

A győri Széchenyi István Egyetemen a 2012. évi nyári záróvizsga időszak követelményeit sikeresen teljesítő végzős hallgatók a karonként, intézetenként tartandó nyolc ünnepségen vehetik át diplomájukat.

Tovább

A JÁRMŰIPAR GAZDASÁGI HATÁSA A KÖZÉP- ÉS NYUGAT-DUNÁNTÚLI RÉGIÓK FEJLŐDÉSÉRE

A győri Széchenyi István Egyetem Járműipari és Térgazdasági Kutatócsoportja „A járműipar gazdasági hatása a Közép- és Nyugat-dunántúli régiók fejlődésére” címmel 2012. május 4-én, pénteken 9 órától 17 óráig konferenciát rendez

Tovább

Állásbörze

A Győri Állásbörze már hagyományos rendezvény a Széchenyi István Egyetem életében. A Karrier Iroda az idei, XVIII. börzét április 2-án, hétfőn a Felkészítő nappal indítja, ahol karrierépítési tanácsokat kaphatnak a hallgatók.

Tovább

Bagoly mondja...

A győri MF Kovács Margit Közművelődési Intézményegység és Könyvtár idén is meghirdeti megyei vetélkedőjét felső tagozatos általános iskolás diákok számára.

Tovább

Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülés

A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar diplomaátadó ünnepi tanácsülését 2012. január 20. 13 órakor és 15 órakor, a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban tartja.

Tovább

Versenykiírások fiataloknak

A Sajó Károly Kárpát-Medencei Környezetvédelmi Csapatverseny és a „Ki minek mestere?” II. Országos pályaorientációs verseny versenykiírása…

Tovább

Könyvtárbemutató Szakmai Nap

A Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Könyvtárának bemutatóját 2011. szeptember 30-án 10 órakor rendezik a főépületben…

Tovább

Ingyenes japán nyelvoktatás

Ismételten indul, illetve folytatódik a japán nyelv oktatása a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Idegen Nyelvi és Irodalmi Intézeti Tanszékén.

Tovább