image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztatás

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Jegyzője tájékoztatja a Tisztelt Ügyfeleket és az Adózókat, hogy a Polgármesteri Hivatal Adóügyi Osztályán (9021 Győr, Honvéd liget 1. III. emelet) 2019. február 6-án (szerda), február 11-én (hétfő), február 13-án (szerda), február 18-án (hétfő), február 20-án (szerda) és február 27-én (szerda) mind a telefonos, mind pedig a személyes ügyfélfogadás a dolgozók továbbképzése miatt szünetel.

Tovább

Buszmegálló visszahelyezés

2019. február 25-én (hétfőn) reggel 8.00 órától kezdődően a 7, 9, 9A, 17, 17B, 19, 19A, 20Y, 38, 38A jelzésű helyi autóbuszjáratok „Szigethy Attila út, könyvtár” elnevezésű megállóhelye mindkét irányban eredeti helyére visszahelyezésre kerül..

Tovább

KSH adatgyűjtés Győrben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Győrben önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Tovább

Vízelvezetés és utcafelújítások Révfaluban

Megújul a Zólyom, a Mező és az Áldozat utca. A teljes útpálya csere mellett komplex vízrendezés történik csapadékvíz elvezető rendszerrel, tározó tóval…

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A GYSEV vágányzári hírei:

Tovább

Leszokást támogató program

A dohányzás abbahagyásának előnyei: Megszabadul egy költséges, káros szokástól. Nincs többé füstszag, rossz szájíz, sárga fogak, körmök. Jobb lesz a közérzete, a légzése. Megszűnnek a reggeli köhögések. Ellenállóbb lesz a szervezete. Csökken a dohányzás okozta betegségek kockázata.

Tovább

Négymilliárd forintból újul meg a Káptalandomb

Hazai és európai uniós forrásokból, mintegy négymilliárd forint értékben indulnak fejlesztések idén a Káptalandombon. A beruházások célja a szakrális értékek és emlékek megőrzése és bemutatása, valamint a turizmus fellendítése a turisztikai helyszínek fejlesztésén keresztül.

Tovább

Áramszünet

Az E.On értesítője a győri kimaradásokról:

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2019. február 04-én ( hétfő)  15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Buszváltozás az egyirányúsítás miatt

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2019. január 28-án (hétfőn) a délutáni óráktól kezdődően az 1-es főút Iparcsatorna feletti szakasza egyirányúsításra kerül Likócs irányába, ezért a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala az alábbiak szerint módosul.

Tovább

Őszre újabb győri szakaszon készül el az 1. számú főút bővítése

Frissítve: Az időjárás függvényében várhatóan 2019. január 30-tól a nyár közepéig forgalomterelésre számíthatnak az autósok az 1. számú főút Győr, Ipar u. csomópont és likócsi körforgalom közötti szakaszának kapacitásbővítő átépítése miatt.

Tovább

Elismerések a Magyar Kultúra Napján

A győri kultúra a nagyszerű alkotóknak, a művészeknek, a jövő generációért felelősséget vállaló lokálpatriótáknak köszönhetően pezsgő és magas színvonalú – hangzott el a magyar kultúra napi városi ünnepségen, kedden a Richter teremben.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2019. február 15, 25 - március 1-ig, 08.00-15.00 óráig, valamint február 18-21. 08:00-20:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Bezárt a Dunakapu téri jégpálya

A Jégpályát üzemeltető Győri Jégsportért Alapítványtól kapott információk alapján a Jégpálya a tavaszias időjárás okozta műszaki állapot miatt a mai napon (2019. február 21.) bezárt.

Tovább

Buszváltozás

2019. február 22-én (pénteken) üzemkezdettől a 6-os jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban a Hédervári út – Újfalusi országút (1401 sz. út) – Galántai út (14 sz. főút) terelőútvonalon közlekednek.

Tovább

Lőtérhasználat 2019.

A Magyar Honvédség kijelölt alakulatai és más fegyveres testületek a kiképzési terveknek megfelelően a győrszentiváni helyőrségi lőtéren az alábbi időpontokban terveznek végrehajtani éleslövészetes 2019. március 1 – 2020. március 31. között.

Tovább

Megújult a Bagoly utca

A Szabadhegyen működő, kisebb ipari parknak tekinthető területen újult meg az utca, megkönnyítve az ott működő vállalkozások mindennapjait.

Tovább

Újabb rekordot döntött a győri turizmus

Újra a Top10-ben: A KSH adatai szerint 2018-ban 475.951 kereskedelmi vendégéjszakát töltöttek városunkban a turisták.

Tovább

Stabilitás és fejlődés: Ilyen lesz a város 2019-es költségvetése

A győri költségvetést februári közgyűlés tárgyalja. A főösszeg 56 milliárd forint lesz, amiből a fejlesztésekre mintegy 17 milliárdot terveznek…

Tovább

Áramszünet

Az E.On értesítője a győri kimaradásokról:

Tovább

Fogadóóra

Bárány István Révfaluban február 04 -én az Audi iskolában, Bácsán 05-én a Nyugdíjas Klub helyiségében, Kisbácsán 06-án a kisbácsai tagiskolában 17 órától fogadóórát tart...

Tovább

Fogadóóra

Laczkovits-Takács Tímea önkormányzati képviselő 2019. január 31-én (csütörtök)  16:00 - 17:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán...

Tovább

Évnyitó a VDF-nél

Az önkormányzat 2019-ben is számít a fiatalok véleményére. A Városi Diák Fórum nem csak a párbeszéd, de a cselekvés színtere is.

Tovább

Síkosságmentesítés – 2019. január 23.

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya a várható havazás miatt január 23-án éjjel 1 órakor megkezdte a hidak, felüljárók, tömegközlekedési útvonalak és a belváros programban szereplő burkolatok alásózását.

Tovább

Új gépek szolgálatban

Két új, Wisconsin típusú kisgéppel gyarapodott a Győr-Szol Zrt. járműflottája, amelyeket a januári havazásban már élesben is kipróbált a szolgáltató.

Tovább