image
image
image
image
image
image
image
image

Virágos Magyarország, virágos Győr

Városunk éppen húsz éve vesz részt az országos versenyben, amelynek végső győzelemére is esélyes lehet. A zsűri csütörtökön tartotta helyszínbejárását Győrben…

Tovább

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás

A Győr-Szol Zrt. értesíti a tisztelt fogyasztókat, hogy karbantartási munkálatok miatt a melegvíz-szolgáltatás 2017. augusztus 8-án 0000 órától 2000 óráig Győr egész területén szünetel.

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. a következő napokban is folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Felújított focipálya

Megújult Adyvárosban a l-es számú tó és a várjátszótér között található kispályás futballpálya.

Tovább

Zárva a mélygarázs

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy a Dunakapu mélygarázsban hétfőn a  késő esti órákban helyreállt a megszokott parkolási rend.

Tovább

Folyik az országos szúnyoggyérítés

A héten a győri járás telepésein zajlik a központi finanszírozású szúnyoggyérítés...

Tovább

Buszváltozások

Körmenet miatt 2017. július 16-án (vasárnap) 18.00 és 18.45 óra között késések várhatók az 1, 1A, 8, 11, 14, 14B, 17, 17B, 19A jelzésű helyi autóbuszjáratok közlekedésében. A Kossuth Lajos utcai felújítási munkálatok befejeződése miatt az 1, 1A jelzésű autóbuszjáratok 2017. július 17-én (hétfőn) reggel 8.00 órától kezdődően mindkét irányban újra eredeti útvonalukon közlekednek.

Tovább

Közlekedés az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál idején

A győri EYOF lebonyolítása jelentősen érinti a város közlekedését is. Az alábbi összefoglalóban azokat a legfontosabb változásokat és korlátozásokat gyűjtöttük össze, amelyek a városban közlekedők széles körét érintik.

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés

A GYŐR-SZOL Zrt. 2017. július 05 - 2017. július 07. közötti időszakban légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a a fokozottan érintett vízparti tenyészőhelyeken.

Tovább

Buszváltozás

2017. július 3-án (hétfőn) 8.00 órától kezdődően az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű autóbuszjáratok „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” elnevezésű megállóhelye visszahelyezésre kerül eredeti helyére, a Zechmeister utcába, a Klastrom Szálló oldalához.

Tovább

Forgalmi változás a Győrkőcfesztivál ideje alatt

2017. június 29-én 23.00 óra és július 3-án 4.00 óra között a „10. Győrkőcfesztivál” miatt teljes szélességében lezárják a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakaszát és a Rába kettős hidat. A lezárás érinti a buszközlekedést is.

Tovább

Önkéntes nagyik várják a gyerekeket

2017. július 6-tól megkezdi működését az Önkéntes Nagyi Szolgálat, a Légy ott! projekt keretében. Csütörtökönként 15:00-18:00 óra között várják a 3 év feletti gyerekeket az Önkéntes Nagyik...

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt tájékoztatása szerint a Sopron - Győr vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2017. július 04-től (kedd) 2017. július 16-ig (vasárnap) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Zárva lesz az uszoda

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a sportbarátokat, hogy a Magyar Vilmos Uszoda előre eltervezett éves karbantartás miatt 2017. augusztus 5-től augusztus 13-ig zárva lesz.

Tovább

Locsolás a közutakon

A kánikulai hőségre való tekintettel a Győr-Szol Zrt. szerdán megkezdte a közutak burkolatának locsolását.

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

2017. augusztus 2-án (szerdán) 7.45 órától az 1, 1A, 2B, 7, 8, 8B, 9A, 11, 14, 14B, 19, 19A, 29, CITY jelzésű autóbuszjáratok „Aradi vértanúk útja, szökőkút” elnevezésű megállóhelye várhatóan kb. 4 hét időtartamra ideiglenesen áthelyezésre került cca. 40 méterrel a Virágpiac irányába, a Generációk Háza (volt Gyermekek Háza) elé.

Tovább

Buszváltozás

Távhő-bekötési munkálatok miatt 2017. augusztus 1-jén (kedden) 8.00 órától kezdődően várhatóan 4 hét időtartamra a 9, 9A, 23 jelzésű autóbuszjáratok Kodály Zoltán utca irányú „Ifjúság körút, Földes Gábor utca” elnevezésű megállóhelye ideiglenesen áthelyezésre kerül cca. 50 méterrel a Szigethy Attila út irányába, a Földes Gábor utcai kereszteződés elé.

Tovább

Szünetelő melegvízszolgáltatás

Marcalváros II. városrészben a távhőszolgáltatás szüneteltetésére, ezzel a melegvíz ellátás felfüggesztésére kerül sor 2017. július 21-én, pénteken.

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Folytatódik a szirénapróba

Július19., 20-án folytatódnak a lakossági riasztóeszközök hónap elején megkezdett próbái Győrben…

Tovább

Gallyazási munkák

A munkálatok Gyirmót városrész Horgásztanyákat érintik…

Tovább

A Mobilis lesz az önkéntesség központja

A több mint ezer, az ország egész területéről és külföldről érkező önkéntes a Központban kap eligazítást a napi feladatairól és itt tölti pihenőidejét a versenyek között. Emiatt szükséges a Mobilis zárva tartása, előreláthatóan 2017. augusztus 4-ig.

Tovább

Parkolási információk a Győrkőcfesztivál idejére

A Győr-Szol Zrt. a városi utcai fizetőparkoló hálózat üzemeltetőjeként az alábbiakra hívja fel a figyelmet:

Tovább

Ma is él a Szent László-i hagyomány

A Szent László-év alkalmából az ünnepi szentmisét Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek vezetésével mutatták be, amit a hagyományos győri körmenet követett. A városi díszközgyűlésen Borkai Zsolt polgármester adta át a Szent László-díjakat.

Tovább

Szlogenírói pályázat a Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából

A nyertes szlogent az elkövetkezendő egy évben a Győr városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) mottójává választja.

Tovább