image
image
image
image
image
image
image
image

Figyelmeztetés az autósoknak

A győri parkolóházakban időnként tapasztalható, hogy az autósok úgy foglalnak el egy-egy beállót, hogy jelentősen megnehezítik a velük szomszédos terület használatát, vagy két helyet foglalnak el. A Győr-Szol Zrt. január 19-től, péntektől akciót indít az így megálló autósok figyelmeztetésére.

Tovább

Lakossági tájékoztató

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti védőnők (Zsámboki Eszter, Lehner Orsolya, Kőháziné Ludman Dóra és Dívós Lívia) visszaköltözésének időpontja 2018. január 24.

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A MÁV tájékoztatása vonatközlekedés változásról...

Tovább

Szünetel a toronylátogatás

A toronylátogatás az időjárás függvényében márciusig szünetel!

Tovább

Fenyőgyűjtő helyek

A Győr-Szol Zrt. a karácsonyi ünnepeket követően kijelölte a közterületi fenyőgyűjtő helyeket. A gyűjtőhelyek listája a tavalyihoz képest egy révfalui helyszínnel, a Kenus utca - Vidra utca kereszteződése melletti területtel bővült, így összesen 95 fenyőgyűjtő depó van Győrben.

Tovább

Kéménysepés 2018

A Katasztrófavédelem tájékoztatója a 2018 évi sormunkával kapcsolatban...

Tovább

Díjazták az EYOF győri résztvevőit

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál győri sportolóit és edzőit köszöntötte Borkai Zsolt polgármester és az önkormányzat az év utolsó közgyűlésén…

Tovább

Éjszakai járatok szilveszterkor

A győri önkormányzat a Szilveszteri Vigasságokon résztvevők be- és hazajutását ingyenes éjszakai járatokkal segíti:

Tovább

Végre megújulhat a színház, a szakemberek szerint a legjobb helyen lesz az átmeneti otthon

Két évadra bezárja kapuit a Győri Nemezi Színház, hogy 2021 őszére teljesen megújulva fogadhassa a kultúra szerelmeseit. Azt, hogy két évig hová járhatunk színházba, Borkai Zsolt polgármester személyesen jelentette be az összevont társulati ülésen.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról az év végén

A Győr-Szol Zrt tájékoztatója a parkolásról, köztemetőkről, piacról, sportingatlanokról, hulladékszállításról...

Tovább

Közmeghallgatás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2017. december 21-én (csütörtökön) 14:00 órakor a Városháza dísztermében közmeghallgatást tart...

Tovább

Fogadóóra

Dr. Somogyi Tivadar önkormányzati képviselő fogadóórát tart 2017. december 22-én, pénteken 9:00-10:00 óráig a Városháza alpolgármesteri I. irodában.

Tovább

Kulturális fellegvárak fogtak össze Győr Európa Kulturális Fővárosa címéért

Az egyetem, a kereskedelmi és iparkamara, a Pannonhalmi Főapátság, a fertődi Esterházy-kastély, a nagycenki Széchenyi-kastély, a Fertő-Hanság Nemzeti Park, sőt Sopron városa is Győr mellett az Európa Kulturális Fővárosa 2023-as pályázatában…

Tovább

A jövőért ültetjük!

Győr Város Önkormányzatának támogatásával közel 800 darab facsemetét és több mint 1000 darab cserjét ültetett el a közelmúltban a Győr-Szol Zrt.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2018. január 23-án ( kedd)  15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Orbán Viktorral tárgyalt az Audi és a város vezetése

A miniszterelnök az Audi vezetőivel és Győr polgármesterével egyeztetett 2017. január 15-én a Parlamentben...

Tovább

Fogadóóra

Juhász István önkormányzati képviselő 2018. januárjában a követekező időpontokban és helyszíneken tart fogadóórát:

Tovább

Szilveszter utáni takarítás

A szilveszteri mulatságokat követően a Győr-Szol Zrt. elvégezte a belvárosi rendezvények helyszínein a szükséges takarítást.

Tovább

Átadták a „Nemzetiségekért” díjakat

Az év utolsó közgyűlésén Borkai Zsolt polgármester adta át a Győr Megyei Jogú Város „Nemzetiségekért” díjakat egy személy és két közösség részére…

Tovább

Karácsonyi menü három családnak

Egy rendhagyó, de hagyományteremtő összefogás eredményeként kap komplett karácsonyi menüt három győri család. A győri vendéglátó ipari cégek a főfogásról, míg a polgármesternek és két alpolgármester felesége a süteményekről gondoskodott…

Tovább

Tájékoztató az év végi buszközlekedés-változásokról

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatójából kiderül, miként járnak a buszok az ünnepek alatt Győrben:

Tovább

Modernizálták a Tihanyi úti rendelőt

A közel 260 millió forintos támogatást élvező programnak köszönhetően a győriek 21-ik századi körülmények között vehetik igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat.

Tovább

Karácsonyi ajándék a kis lakóknak

A hagyomány az idén is folytatódott, Borkai Zsolt polgármester játékokkal lepte meg a gyermekotthon lakóit…

Tovább

Késések várhatók

„Karácsonyi Rohanás” futóverseny miatt 2017. december 17-én (vasárnap) 10.00 és 12.30 óra között ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Győrben, a Kálóczy tér – Kossuth híd – Káptalandomb – Rába kettős híd – Híd utca – Töltésszer – Kunszigeti út – Tákó utca – Új sor – Fő utca – Kunszigeti út – Töltésszer – Jedlik híd – Vásárhelyi utca – Zólyom utca – Báthory út – Ady Endre utca – Dózsa György rakpart – Rónay Jácint utca – Tulipános iskola útvonalon, ezért az 1, 1A, 6, 8, 11, 14B jelzésű helyi autóbuszjáratok közlekedésében a fenti időszakban kisebb késések várhatók.

Tovább

Folytatódott a jótékony hagyomány

Ahogy a korábbi években már megszokhattuk, az önkormányzat az idén is adventi gyűjtést szervezett a rászorulóknak. A Humánpolitikai Főosztály ezúttal szaloncukrot és gyermekjátékokat várt a hivatal és az intézmények dolgozóitól.

Tovább