image
image
image
image
image
image
image
image

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten május 30-án, szerdán, május 31-én, csütörtökön és június 1-jén, pénteken 22 és 6 óra között végzi el Győr területén a tömegközlekedési útvonalak mentén, illetve a parkokban található fák szívó, rágó kártevők és gombabetegségek elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Fogadóóra

Rózsavölgyi László. Marcalváros II. önkormányzati képviselője  következő fogadóóráját 2018. június  4-én hétfőn 16.00 órakor  tartja az Arany János Általános Iskola könyvtárában.

 

Tovább

Buszváltozás

Építkezési munkálatok miatt 2018. május 28-án (hétfőn) reggel 8.00 órától várhatóan 2018. június 11-én (hétfőn) reggel 8.00 óráig a 6, CITY jelzésű helyi autóbuszok mindkét irányban terelőúton, a Móricz Zsigmond rakpart – Tartsay Vilmos utca – Schwarzenberg utca útvonalon közlekednek...

Tovább

Megújultak a ménfőcsanaki hadisírok

A Horgas úti temető hadisírjával folytatódott a felújítás-sorozat, amelyet a hétvégi Hősök Napja előtt néhány nappal adtak át ünnepélyesen…

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés várható

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint a csípésszámok fokozódása végett, a város területén ismételten légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó-gyérítést terveznek az időjárás függvényében a következő időszakban:

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Virágosztás

A lakosságnak meghirdetett egynyári virágigénylésre jelentkezetteknek, a virágok kiosztása, 2018. május 23.-án (szerda) 9-12 óra között lesz, a Városháza előtti téren.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. június 26-án 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Vágányzári hirdemények

A MÁV és a GYSEV vágányzári hirdetményei:

Tovább

Szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten 2018. május 10-én, csütörtökön 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Aranyérem Győrnek

A Győrben rendezett sportlövő Európa Bajnokság aranyérmét vehette át Borkai Zsolt polgármester, aki úgy fogalmazott, ez az érem a győrieket illeti…

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Az idősbarát otthonokért

A győri önkormányzat az idén is pályázati forrást biztosít az idősek életfeltételeit javító lakáskorszerűsítéshez…

Tovább

Közeledik a győri fesztiválszezon

A nyárnyitó hétvégén a Magna Cum Laude, a Virtuózok és Kowalsky meg a Vega is fellép, később lesz Fenyő Miklós koncert is, sőt, a nyári kínálatba két új fesztivál is bekerült…

Tovább

A városrészek szolgálatáért

A pénteki közgyűlés előtt adta át Borkai Zsolt polgármester a 2018-as Városrész Szolgálatáért díjak közül a Bácsa, Belváros, Jancsifalu, Kismegyer, Ménfőcsanak, Pinnyéd, Révfalu és Sziget Szolgálatáért díjakat.

Tovább

KSH adatfelvétel

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása szerint 2018. május 23. és június 15. között Győrben is kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvétel zajlik.

Tovább

Népszerű a virágosztás

Közel 250-en jelentkeztek az önkormányzat felhívására, így 5000 darab egynyári virágpalántát osztottak szét a győriek között szerdán a Városháza előtti téren…

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Pünkösd

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Buszváltozás

A csatornajavítási munkálatok befejezése miatt 2018. május 22-én (kedden) üzemkezdettől a 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok újra eredeti útvonalukon, a Baross Gábor úton közlekednek...

Tovább

Klímavédelem: Győr is csatlakozik

Áder János köztársasági elnök a Megyei Jogú Városok polgármestereivel tárgyalt a klímavédelemben a városokra háruló feladatokról. A megbeszélésen Győrt Borkai Zsolt polgármester képviselte…

Tovább

Köszöntöttük a BL-győztes lányokat

A vasárnap esti győztes Final4 után a Győri Audi ETO KC játékosait a Dunakapu téren várta haza a város vezetése és a szurkolók.

Tovább

Kivetítő a final fourra – Hétfőn köszöntjük a lányokat!

A hétvégén címvédőként szerepel a női kézilabda Bajnokok Ligájának négyes döntőjében a Győri Audi ETO KC. Akik nem tudnak ott lenni a Papp László Sportarénában, őket közös szurkolásra hívjuk a Dunakapu térre. A lányokat nem vasárnap éjjel, hanem hétfőn este köszöntjük!

Tovább

Felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Város Egészségügyéért” és „Győr Város Szociálpolitikájáért” kitüntető díjakat adományoz.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. május 8-9-10-11., valamint május 29. 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább