image
image
image
image
image
image
image
image

Helyi menetrendi értesítés

Az ÉNYKK Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. menetrendi értesítője a 6, CITY jelzésű helyi autóbuszok kapcsán.

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Forgalmi változás

A Szent Imre úti vasúti átjáró karbantartási munkálatai miatt 2019. július 13-án (szombaton) üzemkezdettől üzemzárásig a 82-es sz. főúton közlekedő helyi és regionális autóbuszjáratok terelőúton közlekednek.

Tovább

Forgalomkorlátozások

A Győri Rendőrkapitányság a 31! - 3 folyó, 1 sziget összművészeti fesztivál idejére, 2019. július 12-14. napokon 18.00-23.00 óra közti időben a Rába kettős hidat (Ráth Mátyás tér és a Bécsi kapu tér közti szakasz) teljes szélességében lezárja.

Tovább

Forgalomkorlátozás a Quimby koncert ideje alatt

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a koncert idejére, amely érinti a buszközlekedést is...

Tovább

Forgalomkorlátozások

Útfelújítási munkálatok miatt az alábbi forgalomkorlátozásokras kell számítani:

Tovább

Tovább szépül a Szent István út

A forgalmas út mentén 41 nagyméretű virágládát telepítenek, amelyek különlegessége, hogy automata öntözőrendszer juttatja a szükséges vízmennyiséget a növények tövéhez. Július végére dézsás cserjék, újabb egynyári virágok díszítik majd a Szent István utat…

Tovább

A Nébih Zöld Számán jelenthetőek a méhpusztulási esetek

Hamarosan megkezdődik a napraforgó virágzása, amikor is a méhészek gyakran tapasztalják a méhcsaládok gyengülését, pusztulását. A méhelhullási esetek hatékony és szakszerű kivizsgálása érdekében az Agrárminisztérium kéri, hogy a méhészek haladéktalanul jelentsék az eseteket a Nébih Zöld Számán (06-80/263-244).

Tovább

Győr is a Giro d’Italia helyszíne lesz 2020-ban

A világ egyik legnépszerűbb kerékpáros körversenye jövőre Budapestről rajtol, és három szakaszt is Magyarországon bonyolítanak le. A sportág nagy alakjai Pannonhalmán keresztül Győrbe is megérkeznek 2020. május 10-én…

Tovább

Szünetel az ügyfélfogadás

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala tájékoztatja ügyfeleit, hogy július 1-jén, hétfőn a Közszolgálati Tisztviselők Napja miatt a hivatalban szünetel az ügyfélfogadás.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

Ahogyan azt korábban a szolgáltató előre jelezte, a Győr-Szol Zrt. ezen a héten is végzi a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Győrbe látogatott az indonéz nagykövet

Abdurrachman Hudiono Dimas Wahab, Indonézia magyarországi nagykövete és delegációja hétfőn látogatott városunkba...

Tovább

Önt is felkereshetik a kérdezőbiztosok

A következő négy évre szóló, az idősek életminőségének javítását célzó koncepció elkészítése az érintett korosztály egészségkép felmérésével kezdődik, amelynek keretében 1500 fős lakossági kutatást is végeznek…

Tovább

Forgalomkorlátozások az EDDA koncert idején

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a július 20.-i EDDA koncert idejére.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja az elmúlt hetekben megkezdett szúnyoggyérítést. A légi beavatkozások mellett lesz földi melegködös gyérítés is.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2019. július 10-én ( szerdán ) 15:00 – 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala gyirmóti lakossági információs irodán. (Győr-Gyirmót, Szent László u. 35-37. sz.)

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. a héten is folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

Útépítési munkálatok miatt 2019. július 5-én (pénteken) üzemkezdettől a 12, 12A, 20, 20Y, 24, 30Y jelzésű helyi, valamint egyes regionális autóbuszvonalak „Íves utca” elnevezésű megállóhelyének 01-es számú kocsiállása (a likócsi körforgalom felé) ideiglenesen áthelyezésre kerül cca. 100 méterrel a likócsi körforgalom irányába.

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Forgalmi változás a Győrkőcfesztivál idején

2019. július 4-én (csütörtökön) 23.00 óra és július 8-án (hétfőn) 4.00 óra között a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő „11. Győrkőcfesztivál” miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza és a Rába kettős híd. A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 8, 8B, 11, 14, 14B, 29 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Tovább

Átadták a Szent László díjakat

Ünnepi díszközgyűlés, koszorúzás, püspöki szentmise és ünnepi körmenet a Szent László Nap programjai között…

Tovább

Forgalomkorlátozás a Szent László Napok idején

A Győri Rendőrkapitányság a Szent László Napok keretében megrendezésre kerülő, korhű jelmezben történő felvonulás idejére forgalomkorlátozást rendelt el, 2019. június 29. napján.

Tovább

Forgalomkorlátozások

Forgalmi változások a Mécs László, a Pusztaszeri és az Újkapu utcában…

Tovább

Éjszakai növényvédelmi permetezés Győrben

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten június 26-án, szerdán és június 27-én, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni, valamint a platánfák szívó, rágó kártevők és lisztharmat elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása  szerint   a  Szombathely - Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2019. június 22-től (szombat) 2019. július 5-ig (péntek) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

 

Tovább