Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: Győr.hu!

image
image
image
image
image
image
image
image

Vízparti munkák az Adyvárosi tónál

A rézsű megóvása érdekében a tó nyugati és keleti oldalán a nád és a hínár vágását évente többször végző speciális gép közlekedését segítő rámpát alakítanak ki a szakemberek...

Tovább

Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleménye

Polgármesteri közlemény a Győrben bevezetett új intézkedésekről az idősotthonok, óvodák és bölcsődék működéséről - Frissítés: Letölthető nyilatkozatok itt!

Tovább

Győr Megyei Jogú Város Polgármesterének hivatalos közleménye

Frissítve: az idősotthonok, óvodák és bölcsődék működéséről

Egyelőre nem zárnak be a győri óvodák és bölcsődék:
A bejelentést követően, az önkormányzati fenntartású köznevelési intézmények vezetőivel felmértük a helyzetet, és az a döntés született, hogy Győrben egyelőre nem indokolt az óvodák és bölcsődék működésének a korlátozása.

Korábban: Egyelőre nem zárnak be a győri óvodák és bölcsődék

 

 

Tovább

Tájékoztatás

Nem bocsátanak el munkatársakat a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőből...

Tovább

A győri Útkezelő Szervezet közleménye

A személyes ügyfélfogadást a kihirdetett veszélyhelyzet időtartamára szüneteltetik, helyette az elektronikus, telefonos, vagy postai úton történő ügyfélszolgálatot biztosítják ügyfeleik számára...

Tovább

Tájékoztató a március 15-i szolgáltatásokról és nyitva tartásokról

Parkolás, hulladékszállítás, piacok, temetők, sportlétesítmények működése 2020. március 15-én...

Tovább

Buszváltozás

11, 11Y autóbuszvonalak terelése 2020. március 16-tól...

Tovább

Győr Megyei Jogú Város polgármesterének tájékoztatója a koronavírussal kapcsolatban

A Magyarország Kormánya által elrendelt veszélyhelyzetre, és a 41/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre tekintettel, az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

Tovább

Elszállították a Bem téri szobrot, megújul a szökőkút és környezete

Folytatódik a szökőkút felújítási program, amelynek keretében megkezdődött a Bem téren található „Fiú tállal” című műalkotás, a hozzá tartozó medence és környezetének felújítása, szépítése.

Tovább

Elmaradnak a nyilvános március 15-i győri programok!

A győri önkormányzat elfogadja az operatív törzs ajánlását és lemondja a március 15-i nyilvános városi rendezvényeket, kizárólag a Díszközgyűlést tartjuk meg zárt ajtók mögött, ahol átadom a díszpolgár, Pro Urbe és sajtódíjakat. - polgármesteri közlemény:

Tovább

Felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Oktatásügyéért” kitüntető díjat adományoz 2020. évben is.

Tovább

Tavaszi munkák a városban

A természet az enyhe idő miatt jelenleg mintegy egy hónappal megelőzi önmagát. A Győr-Szol Zrt. városüzemeltetési és kivitelezési igazgatósága ennek megfelelően készíti elő, időzíti és végzi el közterületi munkáit.

Tovább

Egyelőre nem költözik a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett társulata

Egyelőre nem költözik a színház és a balett társulata – hozta meg a döntést a győri városvezetés a színházépületben működő kulturális intézmények vezetőivel való egyeztetést követően.

Tovább

Áramszünet

Az E.On értesítője a győri kimaradásokról:

Tovább

Átadták a város elismeréseit

Bár a március 15-i nyilvános városi rendezvények elmaradtak, az ünnepi díszközgyűlést megtartották, amelyen a polgármester átadta a Győr Díszpolgára, a Pro Urbe Győr és a város sajtódíjait.

Tovább

Online közvetítés a díszközgyűlésről

A március 15-i nyilvános programok elmaradnak, de az ünnepi díszközgyűlést szűk körben megtartja az önkormányzat, amely az interneten lesz élőben követhető…

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján "Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem” díj adományozható...

Tovább

Változatlan a közszolgáltatás

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az ügyfeleket, hogy a társaság a kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzetben is maradéktalanul ellátja közszolgáltatási feladatait.

Tovább

Elmaradó óvodai nyílt napok

Az óvodákban a korábban meghirdetett nyílt napok, családi programok és egyéb közösségi rendezvények a mai naptól előre nem látható időpontig a koronavírus járvány miatt elmaradnak.

Tovább

Hivatali ügyintézés és esküvőszervezés

A koronavírus miatti helyzetre való tekintettel fontos változások a hivatali ügyekben:

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. értesíti tisztelt utasait, hogy március 21-től március 22-ig Tatabánya – Tata állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Tájékoztatás a koronavírus megelőzésével kapcsolatban

A győri önkormányzat folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi helyzet alakulását, az illetékes hatóságokkal szoros együttműködésben, felelősséggel, az operatív törzs ajánlásainak figyelembevételével dolgozik a vírus terjedésének megelőzése és a lakosság védelme érdekében.

Tovább

Forgalmi változások

Március elején több helyütt kell forgalmi változásra számítani a városban:

Tovább

Buszváltozás

2020. március 9-11. között a 10-es helyi járatú és több helyközi járatú buszt érintő ideiglenes forgalmi változás lép életbe:

Tovább

Rövidfilmek a demenciával élőkért

Koltai Róbert főszereplésével készültek el azok a rövidfilmek, amelyek a társadalom figyelmét szeretnék ráirányítani a demenciával élő idősek és hozzátartozóik mindennapjaira. A filmbemutatót a városházán tartották.

Tovább