image
image
image
image
image
image
image
image

100 nap az EYOF-ig!

A győri városházával szemben álló Hugoo szobor visszaszámláló órája Nagypénteken egy egészen kerek számot fog mutatni, hiszen április 14-től már csak száz nap van hátra a 2017-es nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kezdetéig!

Tovább

Buszváltozás

A Kossuth Lajos utca átépítési munkálatai miatt 2017. április 18-án (kedden) reggel 8.00 órától kezdődően, várhatóan 2017. június elejéig az 1, 1A jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban terelőúton közlekednek.

Tovább

Közlemény

Győr Megyei Jogú Város Polgármesterének nevében a Településfejlesztési Főosztály lakossági fórum keretében bemutatja Győr Megyei Jogú Város 1/2006. (01.25.) ök. rendlettel elfogadott rendezési tervének módosítására irányuló következő településrendezési eszköztervezeteit:

:

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Húsvét

Parkolás, piacok, sportingatlanok, temetők, hulladékszállítás - információk...

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A Máv és a GYSEV tájékoztatásai:

Tovább

A győri lehetőségekről tájékozódnak a sportági szakszövetségek

Borkai Zsolt Győrben fogadta a magyar sportági szakszövetségek képviselőit, akik nem csak az EYOF-fal, de a várossal, mint további sportesemények, edzőtáborok lehetséges helyszínével is ismerkedtek…

Tovább

Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés

Az elmúlt évek sikeres kezdeményezésének folytatásaként ismét kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontokat működtet a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (GYHG).

Tovább

Több százan vettek részt a szlogen- és logópályázaton

Győr kulturális sokszínűségére, a folyók városára, a lendületre is utal az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) pályázati időszakának logója és jelmondata, amelyet az összesen kétszáznál is több lakossági pályamű közül választottak ki…

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2017. április 04-06., 11-12., 19-20. 26-27., 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Bemutatták az EYOF nagyköveteit és érmeit

A győri olimpiai érmek mellett számos magyar olimpikon is bemutatkozott, akik az EYOF-ot népszerűsítik, emellett azt is megtudtuk, hogy a The Biebers írja a hazai rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos dalát…

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2017. április 03-án 15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Az idén is csatlakozunk a Föld Órájához!

Győr hagyományosan résztvevője az éghajlatváltozás elleni küzdelem legnagyobb civil megmozdulásának. Csatlakozzon Ön is!

Tovább

Még másfél hónapig ajánlhatja háziorvosát!

Tavaly decemberben hetedszer indult el az OTH/ÁNTSZ égisze alatt „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat, amelyben keresik a tavalyi év legjobb, a betegeivel legtöbbet törődő háziorvosát, nővérét, egyszóval praxisát határon innen és határon túl.

Tovább

Buszterelés

A Nagy Imre úton végzett csatornajavítási munkálatok miatt 2017. április 21-én (pénteken) üzemkezdettől, várhatóan 2017. április 24-én (hétfőn) üzemzárásig a 20Y, 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek...

Tovább

Kedden lezárják a Kossuth út egy szakaszát

2017. április 18-án reggel nyolctól a Kossuth útnak a Városház köz és Jakobinus köz közötti szakaszát átépítési munkák miatt zárják le a forgalom elől.

Tovább

Lakossági tájékoztató

Elkezdődött a felújítás a Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelőben – tájékoztató a felújításról, a rendelésekről…

Tovább

Már pályázhatnak a civilek és az egyházak

A győri önkormányzat pályázatot hirdetett a városban működő civil szervezetek, illetve az egyházak támogatására. Hasznos információk a részvételhez…

Tovább

Ebösszeírás 2017.

Győr város közigazgatási területén 2017. április 10. – 2017. június 15. között az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-ában foglaltak szerint ebösszeírásra kerül sor.

Tovább

Nyílt nap a NAV győri ügyfélszolgálatán

2017. április 12-én, szerdán és április 19-én, szerdán a Győr, Szent István út 15-17. szám alatti ügyfélszolgálaton délelőtt is várják a NAV munkatársai 8-11 óráig azokat, akik az adóbevallási tervezetük eléréséhez ügyfélkaput nyitnának, illetve van ügyfélkapujuk, de segítséget, tájékoztatást kérnének a NAV által készített tervezetükkel kapcsolatban.

Tovább

Autóbusz-terelés

A 14-es főút és az új bácsai út csomópontjának átépítése miatt az új bácsai út lezárásra kerül a 14-es főút és a Szabadrév utca közötti szakaszon, ezért 2017. április 10-én (hétfőn) üzemkezdettől, várhatóan 2 hétig a 10-es jelzésű autóbuszjáratok mindkét irányban terelőúton, a 14-es főút – Bácsai út – Szabadrév utca – új bácsai út útvonalon közlekednek.

Tovább

Jelentős forgalmi változások Révfaluban!

Az építési beavatkozások 2017. április 10-én, hétfőn reggel kezdődnek ezért az ideiglenes forgalmi rend kitáblázását már vasárnap elvégzi a kivitelező, innentől kezdődik a forgalomterelés.

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

A Radnóti Miklós utca felújítása és az olimpiai sportközpont kialakítása miatt 2017. március 31-én (pénteken) üzemkezdettől a 14, 14B jelzésű autóbuszjáratok „Radnóti Miklós utca, Bercsényi liget” elnevezésű megállóhelye áthelyezésre kerül végleges helyére, mindkét irányban az olimpiai sportközpont előtti útszakaszra.

Tovább

Forgalomkorlátozások vasárnap

Április 2-án, vasárnap kerékpáros EYOF tesztversenyt rendeznek Győrben, amely során Európa kilenc országából érkező ifjúsági korú versenyzők mérettetik meg magukat négy kategóriában. A verseny során két futamot tartanak, az első 12:00-kor, a második 14:00-kor indul. A verseny zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi korlátozások lépnek életbe (változik a buszközlekedés is):

Tovább

Magyar Vilmos Uszoda nyitása

A Győr-Szol Zrt. az úszni szeretők megértését és türelmét megköszönve tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a műszaki hiba elhárítását követően 2017. március 24-én kinyit a Magyar Vilmos Uszoda. A létesítmény péntektől rendes nyitva tartás szerint látogatható.

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése javaslattételi felhívást tesz közzé Városrész Szolgálatáért díjak 2017. évi adományozására: Adyváros, Bácsa, Belváros, Gyárváros, Gyirmót, Jancsifalu, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Pinnyéd, Révfalu, Szabadhegy, Szentiván, Sziget és Újváros városrészekben.

Tovább