image
image
image
image
image
image
image
image

Bölcsődei Felhívás!

Kedves Kisgyermekes Szülők! Kérjük Önöket, amennyiben a 2017-2018-as nevelési évben bölcsődébe kívánják íratni gyermeküket, jelezzék szándékukat 2017. március 21 -22- 23-án, naponta 8-12 óráig a központi bölcsődék vezetőinél, előzetes igényfelmérés céljából.

Tovább

Utazás Kiállítás: Bemutatkozott Győr új városarculata

Győr belföldi díszvendégként vesz részt a budapesti Utazás Kiállításon 2017. március 2-5. között, a kulturális díszvendég Pannonhalmi Főapátsággal közös standon. A győri bemutatkozás fókuszában az EYOF és az új arculat áll…

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a 11/2013. (II. 22.) Önkormányzati rendelet alapján „Győr Sportjáért” kitüntető díjakat adományoz a 2017. évben is.

Tovább

Nyitva tartás változás

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a sportbarátokat, hogy a Magyar Vilmos Uszoda medencetere 2017. március 1-jétől kedden és csütörtökön - a szaunával megegyezően - az eddigi 19 óra helyett  21 óráig tart nyitva.

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Város Egészségügyéért” és „Győr Város Szociálpolitikájáért” kitüntető díjakat adományoz.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2017. március 07-én 15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Tuskómarás

A városi faállomány kezelőjeként a Győr-Szol Zrt. folyamatosan végzi a tuskómarást. A munka során a kertészek nagy teljesítményű traktorra szerelt maróberendezéssel eltávolítják a balesetveszélyt jelentő és a határozati fakivágásokból visszamaradt fák tuskóinak földfelszín feletti részét.

Tovább

Folyamatos szemétszedés

A Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a városi közterületek tisztán tartására. A belvárosban, a lakótelepeken és a Győrbe bevezető utak mellett is folyamatos az eldobált hulladék kézzel történő összeszedése. A munkában napi szinten több mint húsz ember vesz részt.

Tovább

Változások a felújítás idejére

A Bécsi kapu tér felújításához kapcsolódó elektromos hálózat korszerűsítése kezdődik a jövő héttől. A munkálatok miatt buszmegálló-áthelyezésre, áramszünetes időszakokra kell számítani…

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2017. február 22-én 08.00-20.00 óráig, február 23., 24., 27., 28., március 01., 02., 03., 08.00-15.00 óráig valamint március 16.-án 08.00-20.00 óráig  éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Zárlat a madárinfluenza miatt!

Az országos főállatorvos határozata alapján a baromfik az egész országban csak zártan tarthatók!

Tovább

Ismét megfelelő a győri levegő

Győr város területén az elmúlt két napon mért PM10 aerosol koncentráció a tájékoztatási küszöbérték alá csökkent.

Tovább

Január végéig gyűjtötték a fenyőket

A Győr-Szol Zrt. január végéig működtette a városban kijelölt 94 fenyőgyűjtő helyet. A fenyő elhelyezési lehetőségek ezzel azonban nem szűnnek meg teljesen.

Tovább

Városi megemlékezés március 15-én

Koszorúzási ünnepség, a díszalegység felvonulása, családi programok és díszközgyűlés. Figyelem, forgalmi változás!

Tovább

Hamarosan kötelező ebösszeírás lesz Győrben

Utoljára 2013 őszén tartottak városunkban teljes körű ebösszeírást, amikor valamennyi gazdinak regisztráltatnia kellett kutyáját. A jogszabályoknak megfelelően 2017 tavaszán ismét ebösszeírást végeznek Győrben…

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Oktatásügyéért” kitüntető díjat adományoz 2017. évben is.

Tovább

Felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján "Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem” díj adományozható - évente legfeljebb egy elismerésre javasolt részére

Tovább

Fogadóóra

Rózsavölgyi László. Marcalváros II. önkormányzati képviselője  következő fogadóóráját 2017. március 6-án hétfőn 16.00 órakor  tartja az Arany János Általános Iskola könyvtárában.

Tovább

Sétány és játszótér épül a vár alatt

A Rába és a Mosoni-Duna egyesülésénél újabb több funkciós zöldövezet létesül. A korábban rendezetlen terület nem csak megszépül, de igazi pihenőhellyé alakul, miközben a várfal is díszvilágítást kap…

Tovább

Autóbuszok megállójának átmeneti áthelyezése

2017. február 20-án (hétfőn) reggel 7.00 órától kezdődően,
várhatóan 3-4 hétig elektromos hálózat-átépítési munkálatok miatt az

1, 1A, 2B, 8, 8B, 11, 11A, 14, 14B, 19, 29

jelzésű autóbuszjáratok

„Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” elnevezésű megállóhelye ideiglenesen áthelyezésre kerül a Virágpiac 3–5. sz. épület előtti útszakaszra, a piactérhez.

 

Tovább

Pályázati felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata nyílt ötlet-pályázatot hirdet az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázat logójának elkészítésére, illetve szlogenjének megfogalmazására.

Tovább

Európa Kulturális Fővárosa 2023: Számítanak a győriek javaslataira

Győr 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa lenne. 2017. február 13-án megalakult az előkészítő bizottság, amely számos módon be kívánja vonni a lakosságot. Hamarosan logó-, illetve szlogenpályázat is indul…

Tovább

Buszváltozás

A Radnóti Miklós utca felújításai munkálatai miatt, a munkálatok befejeződéséig 2017. február 13-án (hétfőn) 8.00 órától kezdődően a 14, 14B jelzésű autóbuszjáratok „Radnóti Miklós utca, Bercsényi liget” elnevezésű megállóhelye ideiglenesen áthelyezésre kerül a Radnóti Miklós utca 41/c. számú ház elé.

Tovább

Győrszol: Mobilszámokon érhető el az ügyfélszolgálat és a hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy társaság telefonos ügyfélszolgálata, hiba- és kárbejelentő vonala, valamint az Orgona utcai központja a közismert vonalas telefonszámokon szolgáltatói üzemzavar miatt nem érhetőek el.

Tovább

Fák metszése kosaras autóból

A kosaras autóról végzett fametszés alkalmanként, rövid időre járhat a parkolóhelyek igénybevételével és a forgalom korlátozásával.

Tovább