image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Május 1.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Vasúti vegyszeres gyomirtás

A Máv Zrt közleménye...

Tovább

Az élet menete: Vagonkiállítás nyílt a pályaudvaron

Győrbe érkezett az Élet Menete Alapítvány Holokauszt vándorkiállítása, amely tulajdonképpen egy speciálisan berendezett marhavagon. Az áldozatoknak emléket állító, a győri vonatkozásokat is bemutató utazó múzeumot vasárnapig tekinthetjük meg…

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2018. május 08-án ( kedd)  15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Forgalmi változás

Útépítési munkálatok miatt 2018. április 23-án (hétfőn) reggel 8.00 órától 2018. április 27-én (pénteken) üzemzárásig a 83-as főúton közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok mindkét irányban, valamint a 21, 21B jelzésű helyi autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a 83-as főút – Malom út – Aba Sámuel utca – Királyszék út – 83-as főút terelőúton közlekednek...

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést, ezúttal földi melegködös kémiai eljárással.

Tovább

Kutyajátszótér kicsiknek és nagyoknak

Különleges kutyafuttató épült a Mónus Illés és a Nádor utca kereszteződésénél lévő zöld területen, ahol a megszokott berendezések mellett öt készségfejlesztő játékot is elhelyeztek, amelyek a kis, közepes és nagyobb testű kutyák számára is a mozgás lehetőségét kínálják…

Tovább

Felhívás a győrieknek

Az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény 31. §-a előírja, hogy ötévenként minden települési önkormányzatnak, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok életkörülményeinek javítását szolgáló, helyi esélyegyenlőségi programot (HEP) kell készítenie.

Tovább

Fogadóóra

Takács Tímea önkormányzati képviselő 2018. április 26-án (csütörtök) 16:00 - 17:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Mozgáskorlátozott játszótér nyílt a Barátság Parkban

A mozgáskorlátozott gyerekek eddig csak vágyakoztak, hogy ők is játszóterezhessenek, ma már együtt szórakozhatnak egészséges társaikkal a Barátság Parkban…

Tovább

Elkezdődött a fűnyírás

A Győr-Szol Zrt. városüzemeltetési és kivitelezési igazgatóságának koordinálásában elkezdődött a városban a közterületi fűnyírás.

Tovább

Álhír terjed!

A Hazai Hatékonyság 2.0 elnevezésű program keretében interneten fellelhető 2,5 millió Ft összegű vissza nem térítendő lakás felújítási támogatás álhír!

Tovább

Gyalogló Klubok időseknek

Gyalogolni mindenütt lehet és akár egyedül is, de társaságban kellemesebb, biztonságosabb.  A gyaloglás jó hangulatot, társas kapcsolatokat és erőnlétet  biztosít! Gyalogoljon velünk!

Tovább

Virágos Városunk Győr 2018

Indul a környezetszépítő verseny, a lakosság pedig ingyenesen igényelhet egynyári virágokat!

Tovább

Lezárás a majális miatt

2018. április 29-én (vasárnap) üzemkezdettől 2018. május 1-jén (kedden) üzemzárásig a „Családi nap és Majális Kiskúton” elnevezésű rendezvény miatti útlezárások következtében a 8, 8B jelzésű autóbuszok mindkét irányban terelőúton közlekednek...

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Hétfőn kezdődik a központi szúnyoggyérítés

Idén a tavalyinál másfél hónappal korábban, április 23-án kezdődik az országos szúnyoggyérítési program. A vérszívók ellen a tenyészőhelyeken lépnek fel egy környezetbarát, úgynevezett biológiai eljárással.

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten április 22-én, vasárnap 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Forgalomkorlátozás a Vivicittá futás ideje alatt

A 2018. április 22-én megrendezésre kerülő Telekom Vivicittá Városvédő Futás sportrendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe:

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Április 21. Szombati munkanap.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

2018. április 20-án reggel 8.00 órától kezdődően az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű autóbuszjáratok „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” elnevezésű megállóhelye visszahelyezésre kerül eredeti helyére, a Zechmeister utcába, a Klastrom Szálló oldalához.

Tovább

Változik a hivatali munkarend

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala értesíti ügyfeleit, hogy a május 1. körüli munkanap áthelyezések miatt a hivatal munkarendje az alábbiak szerint változik:

Tovább

Szúnyoggyérítés

Amennyiben az időjárási körülmények lehetővé teszik – 2018. április 13-án, pénteken a kora esti órákban a Győr-Szol Zrt. megbízásából légi kémiai gyérítést végeznek Győr kritikusnak számító részein

Tovább

Megemlékezés az Örmény Genocídium 103. évfordulóján

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2018. április 20-án tartja meg a Genocídium 103. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepség programját.

Tovább

Újabb parkolóhelyek a Körkemence utcában

Az idén indul a parkolólemez építése a Kuopio parkban, de a nagyberuházás előtt is több helyütt készülnek el kisebb földfelszíni fejlesztések. Ezúttal a Körkemence utcában bővült a megállási lehetőség.

Tovább