image
image
image
image
image
image
image
image

Szabadstrandok bezárása

A Győr-Szol Zrt. augusztus végéig biztosította a vízben tartózkodás biztonságos feltételeit az Aranypart I. és az Aranypart II. szabadstrandon. 2018. szeptember 1-jétől a nyári szezon lezárultával mindkét szabadstrandon megszűnik a mentőőri szolgálat, egyben tilos a vízben tartózkodás.

Tovább

Jól vizsgáznak az öntözőrendszerek

Újabb automata öntözőrendszert építettek ki a Belvárosban, ezúttal a Szent István úton. A berendezések révén nem csak a növények zöldellnek a forró, csapadékmentes időszakokban is, de még a közlekedés biztonságához is hozzájárulnak…

Tovább

Parkolók felfestése

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában kedden megkezdődött a városban a felszíni fizető parkoló hálózat beállóinak újrafestése.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. szeptember 07-én  08.00-15.00  óráig  éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Meghívó

A győrben tartandó harcászati foglalkozásba és éleslövészetbe a lakosság is bepillanthat. A részvétel szigorú regisztrációhoz kötött:

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint Sopron - Győr vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2018. szeptember 13-tól (csütörtök) 2018. szeptember 20-ig (csütörtök) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2018. szeptember 3-tól 2018. szeptember 21-ig Kerta– Boba állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Augusztus 20.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Központi szúnyoggyérítés

Az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül Győrben légi kémiai védekezést végeznek 2018. augusztus 15-én a napnyugtát megelőző 1,5 órában. Tartaléknapok: 2018. augusztus 16-17.

Tovább

Zárva lesz a Magyar Vilmos Uszoda

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a sportbarátokat, hogy a Magyar Vilmos Uszoda előre eltervezett éves karbantartás miatt 2018. augusztus 13-ától augusztus 21-ig zárva lesz.

Tovább

Tájékoztatás 33. heti szúnyogirtás tervezett időpontjáról

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint a fokozottan érintett vízparti élőhelyek mentén, illetve a városi rendezvények helyszíneinek környezetében földi kémiai csípőszúnyog imágó-gyérítést terveznek.

Tovább

Forgalmi változás a 26. Barokk Esküvő ideje alatt

A rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2018. augusztus 11-én 19:00 óra és 2018. augusztus 11-én 23:00 óra közti időben.

Tovább

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás augusztus 07-én

Tovább

Közös hétvégén az 1. Győri Filmnapok és a győri EKF Nap

Az 1. Győri Filmnapokat az idén először, míg az Európa Kulturális Fővárosa pályázatunkat, valamint a győri kulturális intézményeket népszerűsítő programot másodízben rendezik szeptember második hétvégéjén.

Tovább

Menetrendi korrekciók

Az ÉNYKK Zrt értesíti utasait, hogy a helyközi autóbusz-menetrend változása, valamint a Széchenyi István Egyetem órarendjének módosulása miatt 2018. szeptember 1-től (szombattól) kezdődően az alábbi változások történnek Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Legyen biztonságban!

A kéménysepréssel kapcsolatos fontos tudnivalók

Tovább

Felhívás és letölthető nyilatkozat

Felhívás a vezetékes gáz- vagy távhő-szolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások téli rezsicsökkentésével kapcsolatos intézkedésről...

Tovább

Szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. földi melegködös szúnyog gyérítést tervez  -  időjárás függvényében  - a következő időszakban:

Tovább

Forgalmi változás

A Tihanyi Árpád úton 2018. augusztus 22-től megállási tilalmat léptetnek érvénybe az alábbiak szerint:

Tovább

Forgalmi változás és éjszakai buszok a nyárzárón

A nyárzáró koncert biztonságos lebonyolítása érdekében forgalomkorlátozásokra kell számítani, amely a buszjáratok közlekedését is érinti. Az önkormányzat ingyenes éjszakai járatokkal segíti a koncerten résztvevők hazajutását…

Tovább

Megemlékezés

Szent István-napi koszorúzási ünnepség 2018. augusztus 20-án:

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2018. augusztus 15-én (szerdán) üzemkezdettől várhatóan novemberig a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala az alábbiak szerint módosul a Pesti út egyirányúsítása miatt.

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait,hogy a gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok során kialakult „vis maior” helyzet miatt 2018. augusztus 10-én (pénteken) reggel 8.00 órától üzemzárásig a Mónus Illés utca a Nagy Imre út és a Szent Imre út között teljes szélességben lezárásra kerül.

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább