image
image
image
image
image
image
image
image

Fogadóóra

2016. december 8-án csütörtökön 19 órától 20.00 óráig Szeles Szabolcs önkormányzati képviselő fogadó órát tart. Helyszín: Pinnyéd, Művelődési Ház (9025 Győr, Napfény u. 1.)

Tovább

Fogadóóra

2016. november 28-án 19.00 órától 20.00 óráig Szeles Szabolcs önkormányzati képviselő fogadó órát tart a Kossuth Lajos Általános Iskola Márvány utcai épületében, 2016. november 30-án szerdán 18.00 órától 19.00 óráig az Újvárosi Művelődési Házban.

Tovább

Új utcák és új látványelemek a város díszvilágításában

2016. november 25-én, a pénteki nyitányon felgyúlnak a város ünnepi fényei. Egészen pontosan 3500 led izzósor, 13 kilométer fényfüzér és új látványelemek is díszítik az ünnepi időszakban Győrt. A mindenki karácsonyfái az idén összesen 41 helyszínen díszlenek városszerte, de Hugoo-val is rendhagyó formában találkozhatunk…

Tovább

Miniszterelnöki különdíjat kapott Győr a Virágos Magyarországért versenyben

Győr városa kiemelt díjat kapott a Kaposváron megrendezett díjátadón. Városunkat Radnóti Ákos, a városüzemeltetésért is felelős alpolgármester,s az ezzel a területtel foglalkozó Településfejlesztési Főosztály és a Győr-Szol Zrt. képviselte az ünnepi eseményen.

Tovább

Mindenki karácsonyfái

Hétfőn állították fel a Széchenyi téren azt a 11 méter magas, mintegy 20 éves normand fenyőt, amely a város karácsonyfája lesz idén. A különösen szép fenyőfa lakossági felajánlásból származik.

Tovább

A város karácsonyi ajándéka a közalkalmazottaknak

130 millió forint értékben nyújthat egyszeri juttatást az ünnepek előtt a győri önkormányzat mintegy 2500 közalkalmazottnak…

Tovább

Falevélgyűjtés

A lakosság által, az ingatlantól az útpadkáig tartó területen, valamint az udvarban összegyűjtött lomb környezetbarát elszállíttatására a GYHG Nonprofit Kft. december 31-ig lehetővé teszi Győrben a társaság logójával ellátott, 60 liter hulladék elhelyezésére alkalmas zsákok vásárlását.

Tovább

Közeghallgatás

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2016. november 25-én (péntek) 10.30 órakor közmeghallgatást tart az Örmény Nemzetiségi Önkormányzat hivatalos helyiségében, melynek címe: 9021 Győr, Liszt Ferenc u. 1.

Tovább

Teljesen megújult a Városház téri út

Korábban a buszok által használt sávot újították fel, most pedig az autósok számára fenntartott nyomvonalat és a járdát is átépítették…

Tovább

2018-tól 1,6 százalékra csökkenhet az iparűzési adó Győrben!

A 2014-es adócsökkentés után újabb adókönnyítés várható a győri gazdasági élet szereplői számára. A néhány éve még 2 százalékos adónem 2018-tól már csupán 1,6 százalék lehet, hamarosan pedig az Ipari Park is tovább bővülhet…

Tovább

Újabb ezer fával folytatódik a faültetési program

A 2014-ben bejelentett győri faültetési program keretében – az ideit is beleértve – már több mint háromezer fát ültettek el a szakemberek.

Tovább

Fogadóóra

Takács Tímea önkormányzati képviselő 2016. november 17-én 16:00 -17:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – 2016 Október 29-től november 1-ig.

Hibabejelentés, parkolás, piac, sportingatlanok, temetők, hulladékszállítás - információi...

Tovább

Borkai Zsolt: Marad a kémény!

A mai napon Borkai Zsolt polgármester, a Győrszol Zrt. felett 100 %-os tulajdonosi jogokat gyakorló Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata képviseletében, arra kérte Sági Géza elnök-vezérigazgatót, hogy ne robbantassa fel a kéményt, amely az egykori olajgyár területén, Sziget városrészben áll.

Tovább

Létrejött a foglalkoztatási paktum Győrben

A Városháza volt az ünnepélyes aláírás helyszíne, a paktum résztvevői közösen lépnek fel a foglalkoztatással kapcsolatos kérdésekben, többek között a munkaerőhiány csökkentése érdekében…

Tovább

Fogadóóra

Takács Krisztián önkormányzati képviselő 2016. november 29-én, kedden 16 órától 17 óráig fogadóórát tart a győri Városháza Bisinger termében.

Tovább

Elmarad a fogadóóra

Radnóti Ákos és Gancz Tamás adyvárosi önkormányzati képviselők 2016. november 24-re meghirdetett fogadóórája elmarad!

Tovább

Lövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2016.  december 06-tól 2016. december 08-ig 08.00 - 15.00 óráig  éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Felragyognak Advent fényei

November végén ismét felgyúlnak a városban az ünnepi fények. Kulturális programok, karácsonyi vásár, látványos fényjáték és a tavaly már nagy sikert aratott Dunakapu téri korcsolyapálya is várja majd a győrieket…

Tovább

Téli üzemmódban a gépek

A Győr-Szol Zrt. készültségbe helyezte a síkosságmentesítésben résztvevő állományát és gépeit.

Tovább

Fogadóóra

Kovács Tamás önkormányzati képviselő 2016 november 25-én, pénteken a Kovács Margit Iskolában (Répce utca 2.) 16:00 órától év végi fogadóórát tart.

Tovább

Lezárják a vasúti átjárót

A Szent Imre úti vasúti átjáró fenntartási munkálatai miatt 2016. november 12-én (szombaton) üzemkezdettől 18.00 óráig a 82-es sz. főúton közlekedő helyi és regionális autóbuszjáratok is terelőúton közlekednek...

Tovább

Felhívás

A Győr Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával évente kitüntetést adományoz a Győr város területén, az egészségfejlesztésben és a drogprobléma kezelésében kiemelkedő munkát végző 2 szakember munkájának elismerése céljából.

Tovább

Buszmenetrend változások

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy 2016. november 14-től (hétfőtől) kezdődően a következő menetrendi korrekciókra kerül sor Győr helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Újabb körforgalom szépült meg

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában folyamatosan szépülnek meg a városban a körforgalmak. A közelmúltban elkészült a Fehérvári út – Mészáros Lőrinc út kereszteződésében, a Graboplast központi épülete előtti körforgalomban rekonstrukciója.


Tovább