Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Pályaválasztási Útmutató

Közeleg az időpont, amikor az általános iskola nyolcadik osztályába járó tanulóknak válaszolniuk kell arra a kérdésre „MERRE TOVÁBB?”.

Tovább

Felhívás színjátszó csoportok részére

Színjátszó csoportok jelentkezését várják a németországi Baden-Württemberg tartományba a 2011. május 26-29. között rendezendő Nemzetközi Színjátszó Fesztiválra.

Tovább

Európai együttműködésekért Győrben

Európai diákcseréket, külföldi szakmai gyakorlatokat és tanulmányutakat, iskolai együttműködéseket támogató uniós pályázati lehetőségeket ismertet a Tempus Közalapítvány október 14-i, győri információs napja, amelynek a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ ad helyet...

Tovább

GYŐRI ELSŐ HELY AZ ORSZÁGOS ISEL MECHATRONIKAI GÉPÉPÍTŐ VERSENYEN

Az elmúlt hét péntekjén Veszprémben rendezték a III. isel Gépépítő Versenyt, amelyen a magyarországi műszaki egyetemek és főiskolák legkiválóbb hallgatói szakmai közönség előtt bizonyíthatták felkészültségüket a mechatronika világában.

Tovább

Osztrák multiplikátorok tanulmányúton Győr-Moson-Sopron megyében

A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar vendégeként 30 bécsi multiplikátor érkezik október első napjaiban megyénkbe, hogy a határon átívelő tevékenységeket új módszerekkel gazdagítsa.

Tovább

Nyelvek Európai Napja

A rendezvényen közel 240 diák és 50 nyelvtanár vett részt. az eredmények:

Tovább

Einstein utódját keresik Gyorben

Ezernyi tudóspalánta a Széchenyi István Egyetemen...

Tovább

HÁROMEZER-KILENCSZÁZ ELSŐÉVEST KÖSZÖNTENEK

A győri Széchenyi István Egyetem 2010. szeptember 6-án, hétfőn 10 órakor a Városi-Egyetemi Csarnokban tartja tanévnyitó ünnepségét.

Tovább

Tudomány Gyorben Mindenkinek – 2. szemeszter

Újabb érdekes témákkal vár mindenkit a nyitott egyetem...

Tovább

"Rába-táborok" 2010

A Rába Szövetség táborai természetvédelmi programjaival, Rába menti helyszínével, szellemiségével kapcsolódik a Rába menti élővilág és helyi értékek megőrzéséhez...

Tovább