Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Takarítás a mélygarázsban

A Győr-Szol Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy Győrben a Dunakapu mélygarázs 2019. október 21-én takarítás miatt korlátozott kapacitással üzemel.

Tovább

Lőgyakorlat

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren november 5-6-án, 08.00-18.00 óra között, 19-én és 26-án 08.00-15.00 óra között éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Önkormányzati Választás 2019 - Napközbeni jelentések

Részvételi adatok, előzetes eredmények - Győr

Tovább

Forgalmi változás

 

2019. október 5-én (szombaton) 8:00-tól 12:00-ig
Az Arrabona Futófesztivál rendezvény miatt az Ifjúság körút Szigethy Attila út és Földes Gábor utca közötti szakaszát lezárják, az érintett helyi járatok terelt útvonalon közlekednek.

2019. október 5-én (szombaton) 8:00-tól 12:00-ig az Arrabona Futófesztivál rendezvény miatt az Ifjúság körút Szigethy Attila út és Földes Gábor utca közötti szakaszát lezárják, az érintett helyi járatok terelt útvonalon közlekednek.

 

Tovább

Az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc vértanúira emlékeztünk

A város a hagyományokhoz híven a Batthyány téren felállított Batthyány-emlékoszlopnál tartotta a hősök előtt tisztelgő koszorúzási ünnepségét…

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása  szerint 2019. október 4/5-től 2019. október 5/6-ig, 2019. október 11/12-től 2019. október 12/13-ig és 2019. október 18/19-től 2019. október 19/20-ig Hegyeshalom állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 1 Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon 9448, 9458, 9419 és 9451 vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Átadták a Virágos Városunk Győr környezetszépítő verseny díjait

Az önkormányzata az idén immár 13. alkalommal hívta környezetünk szépítésére a győrieket. A legszebb portákat kedden díjazták…

Tovább

Együttműködés az Európa Kulturális Fővárosa program jegyében

Győr is részese annak az együttműködésnek, amit a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa, Veszprém, valamint a döntős városok és a 2024-es győztes észt Tartu kötött egymással.

Tovább

Ismét karját nyújtotta a hivatal

Közel száz munkatárs jelentkezett a győri polgármesteri hivatal és az önkormányzati intézmények körében meghirdetett városházi véradásra. Az akció mára hagyománnyá vált a városházán…

Tovább

Pénteken indul az óriáskerék!

2019. szeptember 27-én, pénteken 18:00 órától ismét megcsodálhatjuk felülnézetből a várost!

Tovább

Széchenyi szobor az egyetemen

A legnagyobb magyar halálának 160-ik évfordulója közeleg, ebből az alkalommal kapott szobrot Széchenyi István a fél évszázadra visszatekintő, róla elnevezett intézmény kampuszán…

Tovább

Kadler Gusztávra emlékezünk

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata mély fájdalommal értesült arról, hogy a győri sportélet kiemelkedő alakja távozott közülünk. Kadler Gusztáv sportolóként, majd sportvezetőként is áldozatos és alázatos munkát végzett a magyar kajak-kenu sport sikereiért.

Tovább

Szúnyoggyérítés várható

A GYŐR-SZOL Zrt. a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy 2019. szeptember 19-én (tartaléknap: 2019.09.20.) földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város egész területén.

Tovább

Pénteken nyílik a parkolólemez a győri vásárcsarnoknál

Megnyílik az autósok előtt a győri vásárcsarnok mellett elkészült parkolólemez. A létesítmény rendelkezik jogerős használatbavételi engedéllyel, így már a vásárcsarnok felújításának befejezése előtt, 2019. október 18-án, péntek reggel 8 órától használatba vehetik a közlekedők.

Tovább

Ingyen fogadják a cégek szelektív hulladékát Sashegyen

Ingyenesen szállíthatják be a szelektíven gyűjtött hulladékot a vállalkozások és intézmények 2019. október 21-től, hétfőtől a győr-sashegyi hulladékkezelő központba.

Tovább

Forgalmi változás

Két körforgalom építése kezd a végéhez érni, így a forgalomkorlátozások is megszűntek. Október 14-én hétfőtől viszont szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát.

Tovább

Forgalmi változás

2019. október 7-én 8:00-tól október 9-ig Győrszentiván területén útfelújítás miatt lezárják a Sugár út egy szakaszát.

Tovább

Elindult a távfűtés Győrben

A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága 2019. október 4-én, pénteken a kora reggeli óráktól megkezdte a fűtést szolgáltatási területén.

Tovább

A szépkorúakat köszöntöttük

Október 1. az idősek világnapja. Már hagyomány, hogy ezen a napon az önkormányzat is felköszönti a győri szépkorúakat. A városházi ünnepségen Borkai Zsolt polgármester adta át az idősnapi elismeréseket…

Tovább

Jól halad a kórház melletti parkolólemez építése

Hamarosan szerkezetkész állapotba kerül az épület, a közelmúltban pedig a 41 dolgozói parkoló is elkészült. Az ősszel építik a behajtó csomópontot, az új létesítményt pedig a tervek szerint tavasszal adják át a kórházba érkezőknek…

Tovább

Szavazással kapcsolatos közlemény

Felhívjuk a tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy a győri 4. egyéni választókerületbe tartozó 25. számú szavazókör a Felnőtt Háziorvosi Rendelő Győr, Kinizsi P. u. 26. szám alól áthelyezésre került, a szavazókör címe megváltozott!

Tovább

Forgalmi változás

Győr-Ménfőcsanakon az Újélet út – Ormos út kereszteződésében kettős körforgalom építése zajlik, szeptember 30-tól változásra kell számítani a közlekedésben:

Tovább

Szúnyoggyérítés várható

A Győr-Szol Zrt. szúnyoggyérítést végez földi melegködös kémiai eljárással.

Tovább

Jobb közlekedés Marcalváros I. és II. között

A Marcalváros I-et és II-t összekötő Mécs László út 821. számú út és Kovács Margit út közötti szakaszának felújításával nem csak dinamikusabbá, de biztonságosabbá is vált a közlekedés…

Tovább

Megújult az Újkapu utca

A Belváros fontos közlekedési útvonalának rekonstrukciója készült el. A közműcserék után következhetett az út- és járdafelújítás, végül pedig a közvilágítás korszerűsítése is megtörtént.

Tovább