image
image
image
image
image
image
image
image

Üzleti fórum Győrben

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Borkai Zsolt polgármester és a győri gazdasági élet meghatározó szereplői vettek részt a győri üzleti fórumon, amelyet a Városházán rendeztek meg.

Tovább

Fél évvel korábban adták át a Radnóti utca és az 1-es út új csomópontját

Elkészült a Radnóti utca 1-es útig tartó meghosszabbítása, és maga a csomópont is, amelyet szerdán délelőtt, fél évvel a tervezett véghatáridő előtt vehettek birtokba a közlekedők…

Tovább

Lobogózzuk fel a Várost!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata felhívással fordul a város lakosságához, hogy igényeljenek a lakóházuk fellobogózásához nemzeti színű zászlót.

Tovább

Önkormányzati ajándék a füzetcsomag

Az idén is ingyenes füzetcsomaggal segíti az önkormányzat az iskolakezdő kisiskolásokat és családjaikat. Borkai Zsolt polgármester a Radnóti Miklós Általános Iskolában adta át a gyerekeknek a tanszereket…

Tovább

Közös hétvégén az 1. Győri Filmnapok és a győri EKF Nap

Az 1. Győri Filmnapokat az idén először, míg az Európa Kulturális Fővárosa pályázatunkat, valamint a győri kulturális intézményeket népszerűsítő programot másodízben rendezik szeptember második hétvégéjén.

Tovább

Menetrendi korrekciók

Az ÉNYKK Zrt értesíti utasait, hogy a helyközi autóbusz-menetrend változása, valamint a Széchenyi István Egyetem órarendjének módosulása miatt 2018. szeptember 1-től (szombattól) kezdődően az alábbi változások történnek Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Legyen biztonságban!

A kéménysepréssel kapcsolatos fontos tudnivalók

Tovább

Felhívás és letölthető nyilatkozat

Felhívás a vezetékes gáz- vagy távhő-szolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások téli rezsicsökkentésével kapcsolatos intézkedésről...

Tovább

Szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. földi melegködös szúnyog gyérítést tervez  -  időjárás függvényében  - a következő időszakban:

Tovább

Forgalmi változás

A Tihanyi Árpád úton 2018. augusztus 22-től megállási tilalmat léptetnek érvénybe az alábbiak szerint:

Tovább

Forgalmi változás és éjszakai buszok a nyárzárón

A nyárzáró koncert biztonságos lebonyolítása érdekében forgalomkorlátozásokra kell számítani, amely a buszjáratok közlekedését is érinti. Az önkormányzat ingyenes éjszakai járatokkal segíti a koncerten résztvevők hazajutását…

Tovább

Megemlékezés

Szent István-napi koszorúzási ünnepség 2018. augusztus 20-án:

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2018. augusztus 15-én (szerdán) üzemkezdettől várhatóan novemberig a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala az alábbiak szerint módosul a Pesti út egyirányúsítása miatt.

Tovább

Felhívás Beszélgető Hálózatban való részvételre

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Győriek Egészségéért Közhasznú Egyesülettel együttműködésben nyugdíjas önkéntesek jelentkezését várja, akik szívesen vállalnának heti egy alkalommal beszélgetést egy magányos, idős embernél.

Tovább

Ismét Mobilitási hét!

Az Autómentes Nap kapcsán ismét ingyen buszozhatunk, lesz éjszakai járat, jövőműhely, faros buszos utazás és teleplátogatás is.

Tovább

Kedden nyílik az ideiglenes vásárcsarnok!

A vásárcsarnok felújítása egy új szakaszához érkezett. A parkolólemez építése már megkezdődött, és hamarosan a régi épület átépítése is indul. A kereskedők átköltöztek az ideiglenesen felépített sátorba, ahol 2018. szeptember 4-én megkezdődik az árusítás…

Tovább

Szabadstrandok bezárása

A Győr-Szol Zrt. augusztus végéig biztosította a vízben tartózkodás biztonságos feltételeit az Aranypart I. és az Aranypart II. szabadstrandon. 2018. szeptember 1-jétől a nyári szezon lezárultával mindkét szabadstrandon megszűnik a mentőőri szolgálat, egyben tilos a vízben tartózkodás.

Tovább

Jól vizsgáznak az öntözőrendszerek

Újabb automata öntözőrendszert építettek ki a Belvárosban, ezúttal a Szent István úton. A berendezések révén nem csak a növények zöldellnek a forró, csapadékmentes időszakokban is, de még a közlekedés biztonságához is hozzájárulnak…

Tovább

Parkolók felfestése

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában kedden megkezdődött a városban a felszíni fizető parkoló hálózat beállóinak újrafestése.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. szeptember 07-én  08.00-15.00  óráig  éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Meghívó

A győrben tartandó harcászati foglalkozásba és éleslövészetbe a lakosság is bepillanthat. A részvétel szigorú regisztrációhoz kötött:

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint Sopron - Győr vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2018. szeptember 13-tól (csütörtök) 2018. szeptember 20-ig (csütörtök) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2018. szeptember 3-tól 2018. szeptember 21-ig Kerta– Boba állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Augusztus 20.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Központi szúnyoggyérítés

Az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül Győrben légi kémiai védekezést végeznek 2018. augusztus 15-én a napnyugtát megelőző 1,5 órában. Tartaléknapok: 2018. augusztus 16-17.

Tovább