image
image
image
image
image
image
image
image

Zárva lesz a Magyar Vilmos Uszoda

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a sportbarátokat, hogy a Magyar Vilmos Uszoda előre eltervezett éves karbantartás miatt 2018. augusztus 13-ától augusztus 21-ig zárva lesz.

Tovább

Tájékoztatás 33. heti szúnyogirtás tervezett időpontjáról

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint a fokozottan érintett vízparti élőhelyek mentén, illetve a városi rendezvények helyszíneinek környezetében földi kémiai csípőszúnyog imágó-gyérítést terveznek.

Tovább

Forgalmi változás a 26. Barokk Esküvő ideje alatt

A rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2018. augusztus 11-én 19:00 óra és 2018. augusztus 11-én 23:00 óra közti időben.

Tovább

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás augusztus 07-én

Tovább

Kiderült, ki lesz a győri nyárzáró sztárfellépője!

Ismét külföldi sztárfellépővel zárhatjuk a nyarat, az R&B énekesnő a XI. Győri Bornapok keretében lép fel 2018. augusztus 24-én 21 órakor a Városház téren – jelentette be Borkai Zsolt polgármester.

Tovább

Bornapok 2018

Színes programok és finom ízek Győrben

Tovább

Hőségriasztás meghosszabbítva

2018. augusztus 8. napján (szerdán) 00.00 órától augusztus 10. napján (pénteken) 24.00 óráig 2. fokú hőségriasztást rendelt el Magyarország egész területére vonatkozóan.

 

Tovább

Hínárvágás

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában a napokban zajlik az Adyvárosi I-es számú tavon a hínár vágása.

Tovább

Győr: forgalmi változás a Mónus Illés utcában (2, 2B vonalak)

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok miatt 2018. július 30-án (hétfőn) üzemkezdettől, várhatóan 2018. augusztus 31-én (pénteken) üzemzárásig a Mónus Illés utca részlegesen egyirányúsításra kerül.

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint a Budapest - Hegyeshalom - Rajka vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2018. augusztus 2-től (csütörtök) 2018. október 28-ig (vasárnap)a hirdetményen szereplő vonatok a megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

 

Tovább

Baba-mama padok Adyvárosban

Újdonságként adtak át Győrben két darab baba-mama padot Adyvárosban.

Tovább

Folytatódik a nagyszabású szökőkútfejlesztés

2018. július 24-én, kedden megkezdődött a munka a Bartók Béla úton, a Bartók Béla emlékműnél, ezzel folytatódik a példaértékű szökőkút fejlesztési program.

Tovább

Automata öntözőrendszerek városszerte

Az eddig már több helyen kiépített infrastruktúrát a héten a révfalui vízparti sétányon helyezték üzembe, de öntözőrendszer épül többek között a Szent István úton, az adyvárosi tónál és a Barátság Sportparkban is…

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait,hogy a gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok során kialakult „vis maior” helyzet miatt 2018. augusztus 10-én (pénteken) reggel 8.00 órától üzemzárásig a Mónus Illés utca a Nagy Imre út és a Szent Imre út között teljes szélességben lezárásra kerül.

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Lakossági tájékoztató

Tájékoztatás az OGYÉI népegészségügyi felmérés -táplálkozási és tápláltsági állapot vizsgálatának indulásáról

Tovább

Nyárzáró

Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Tovább

Szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint, a csípésszámok fokozódása miatt ismételten légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó-gyérítést tervezünk az időjárás függvényében a következő időszakban:

 

 

Tovább

Utcai hulladékgyűjtő edények mosása

Győrben a Győr-Szol Zrt. feladata a köztisztaság fenntartása.

Tovább

Locsolás a közutakon

A kánikulai hőségre való tekintettel a Győr-Szol Zrt. hétfőn megkezdte a közutak burkolatának locsolását. Két jármű végzi a munkát, egy nagyobb tehergépkocsi a szélesebb utcákat, főutakat, tömegközlekedési útvonalakat, lakótelepek útjait, míg egy kisebb eszköz a szűkebb belvárosi részeket és a lakóutcákat locsolja. A gépek ezekben a napokban délelőtt 10 és este 6 óra között folyamatosan járják az utakat, locsolással próbálják enyhíteni a forróságot.

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint a Szombathely – Hegyeshalom és a Budapest - Hegyeshalom - Rajka vasútvonalakon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2018. július 30-tól (hétfő) 2018. augusztus 1-ig (szerda) a hirdetményen szereplő vonatok a megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

 

Tovább

Vasúti vegyszeres gyomirtás

A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szombathely felügyelete alá tartozó pályahálózaton, permetező szerelvénnyel és UNIMOG gépjárművel vegyszeres gyomirtást végeznek.

Tovább

Szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint a csípésszámok fokozódása miatt ismételten légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó-gyérítést terveznek az időjárás függvényében a következő időszakban:

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

Járdafelújítási munkálatok miatt 2018. július 25-én (szerdán) üzemkezdettől, várhatóan 1 hét időtartamra a 2-es jelzésű helyi autóbuszjáratok „Zrínyi utca, Bem tér” elnevezésű, a Zöld utca felé érintett megállóhelye ideiglenesen áthelyezésre kerül a Belváros irányába körülbelül 100 méterrel.

Tovább